Personeelsfeesten: Schitterende MTB-tochten en leerzame MTB-clinics in Epe!

Schitterende MTB-tochten en leerzame MTB-clinics in Epe! Prijs: € 20,00

De Veluwe heeft een prachtig landschap met ondere andere zijn heuvels, heidevelden, bossen en meertjes. Wat is er dan mooier om deze omgeving te ontdekken op de mountainbike! Wij van VeluweMTB nemen je graag mee met een begeleide mountainbike tocht! Naast de tochten ben je bij ons ook aan het goede adres voor een leerzame mountainbike- clinic. Deze zal door wedstrijd rijder Mathijs Wagenaar worden begeleid.

Verschillende begeleide tochten geeft voor een ieder wat wils. De Veluwe ontdekkingstocht geeft een kijkje in de geschiedenis van de Veluwe. Daarnaast zijn er op de website nog een aantal begeleide tochten te vinden. Leuk voor een bedrijfsfeest, familie uitje of vrijgezellenfeest! Ook verschillende arrangementen mogelijkheid, na afloop een pasta maaltijd tot een 3-gangen menu behoort tot de mogelijkheden.

We bieden zowel voor groepen als "losse" deelnemers de mogelijkheid voor een evenement in te schrijven. Groepen kunnen een datum aanvragen en "losse" deelnemers kunnen de kalender raadplegen. De begeleide tochten en clinics worden zo ingericht dat deze voor een ieder passend is. Van jong tot oud en van starter tot ervaren biker!

Naast de georganiseerde begeleide tochten en clinics ben je bij ons ook aan het goede adres voor het huren van een offroad fiets.

De evenementen starten vanuit Epe.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Zie de website voor meer informatie!

Zoekwoorden: bedrijfsuitjes bedrijfsuitje outdoor sportief uitje teamuitje familiefeest familiedag veluwe
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten