Personeelsfeesten: Een step huren: ideaal voor uw bedrijfsuitje!

Een step huren: ideaal voor uw bedrijfsuitje! Prijs: € 10,00

Huur een step in historisch Amersfoort! Leg een schitterend parcours af door de historische binnenstad. Langs de route zijn voldoende mogelijkheden om te genieten van culinaire geneugten of simpelweg een terrasje te pakken.
  • De step is hét ideale middel voor een geslaagd dagje uit. Geniet van de grachtengordel, de rijke geschiedenis, de unieke architectuur en de gezellige pleinen met hun uitnodigende terrassen. In vergelijking met andere oude binnensteden is Amersfoort nog onontdekt en lekker rustig.
  • Steppen is niet alleen érg leuk, maar ook hét ludiek vervoersmiddel om verschillende activiteiten van een arrangement te verbinden. Kies van één van de zes arrangementen, zoals de 2 cultuurroutes, de bierontdekkingstocht, de 2 sportieve evenementen of één van de vele arrangementen! Uiteraard kunt u ook zelf een dag samenstellen of gebruikmaken van de ideeën van onze toeristische partners.
  • De startplaatsen zijn in de binnenstad en bij het VVV kantoor (naast het station). Bel 033-4759594 (Dogatti) of 0900-1122364 (VVV Amersfoort) voor een reservering!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten