Personeelsfeesten: Originele bedrijfsuitjes en themafeesten

Originele bedrijfsuitjes en themafeesten Prijs: Op aanvraag

Fun Fiction verzorgt al meer dan 15 jaar actieve bedrijfsuitjes en gezellige themafeesten. In heel Nederland. Actieve teambuilding programma's met een hoge funfactor en een gezonde dosis competitie. Onderstaand een tweetal uitgelicht:

"Het geheim van Zwolle"
600 jaar geleden is er in Zwolle iets gebeurd dat het daglicht niet kan verdragen. Een geheim genootschap besloot het geheim te houden, en verpakte het voorgoed in een cryptex. Tot op de dag van vandaag is het een geheim. Vind de leden van het genootschap, ontrafel de code en ontdek het Geheim van Zwolle!
Een spannende tocht door de oude binnenstad van Zwolle, met behulp van GPS, met een knipoog naar het boek "de Da Vinci Code". Met behulp van een zeer oude kaart, geheimzinnige aantekeningen en een GPS-apparaat gaat u in kleine groepen op pad om de leden van het geheim genootschap te ontmoeten.

"De Race"
"Peking Express" in Overijssel: een dag vol belevenissen waar lang over nagepraat wordt! U gaat in teams van 4 personen op pad om behendigheidsproeven te doen. Om op de bestemmingen te komen reist u liftend of met de dweilauto.
De teams kunnen onderweg extra's verdienen (bijvoorbeeld vervoer), of een ander team flink dwars zitten. De ervaringen met dit programma zijn zeer positief, de groepen enthousiast!
Na aankomst op startlocatie wordt de inleiding verzorgd door het presentatieduo. Vervolgens vertrekken de groepjes voor een spannende race met ludieke opdrachten, met bijvoorbeeld Balanz-bikes, Pedalo's en Eenwielfietsen. De laatste opdracht is het bouwen van een zeepkist en een slotrace. Daarna zijn de winnaars bekend en wordt de champagne door hen ontkurkt.

Andere mogelijkheden
Op onze website vindt u de meer uitgebreide omschrijving van deze programma's.
Ook voor een moordavond, louche casino-avond of spokentocht bent u bij ons aan het juiste adres. Onze programma's verzorgen wij door heel Nederland (en soms daarbuiten). Op de site vindt u verschillende mogelijkheden voor personeelsuitjes, teambuildingprogramma's, zowel dagprogramma's als themafeesten. Ook vindt u op de site veel sfeerfoto's om een indruk te krijgen en de prijzen van onze programma's.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten