Personeelsfeesten: Hightea met workshop paperroses Nieuw Workshop bloementaart

Hightea met workshop paperroses Nieuw Workshop bloementaart Prijs: € 15,00

Theeschenkerij Decora biedt het gehele jaar door de mogelijkheid voor een hightea, boeren koffietafel of een tea Decora al vanaf €15,00 p.p. U dient echter wel vooraf te reserveren. (min. 2 dagen).
Ook is er de mogelijkheid om een workshop rozen van papier te volgen i.c.m. een hightea hiervoor bedragen de kosten €28,00 p.p. U dient zelf voor een groepje te zorgen van min. 4 personen . Theetuin Decora is een uniek plekje in het buitengebied van Eibergen (achterhoek) U kunt vanaf hier prachtige wandelingen of fietstochten maken. Nieuw is de picknickmand fietstocht, U maakt vanaf de theetuin een prachtige fietstocht met een rijkgevulde picknickmand. ( De tocht is ong. 24 km.) NIEUW NIEUW!!!!!! Vanaf nu kunt U ook bij ons terecht voor een workshop Bloementaart. De ondergrond is van biscuitbodem met een rijke vulling, de top wordt gedecoreerd met marsepijn en bloemen van fondant. De kosten voor deze workshop zijn €33,50 p.p. Minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. Deze workshop duurt ongeveer 2,5 a 3 uur! Kijk voor meer informatie op onze website www.decora1.nl of neem telefonisch contact op.
Tot ziens in onze theeschenkerij!!

Nieuw!!! Wij beschikken sinds kort over een nieuwe workshop ruimte. Deze ruimte is ook te huur voor mensen die een cursus of workshop willen geven maar niet over de benodigde ruimte beschikken. De ruimte is geschikt voor ongeveer 10-12 personen.
Informeer naar de mogelijkheden en de prijs hiervan.!!!!!!!!!!

LET OP!!!!!!!! Vanaf heden kunt U bij ons terecht voor (h)eerlijk en natuurlijk hereford rundvlees het vlees is vacuum verpakt en diepingevroren in 2 persoons porties. Onze hereford runderen lopen van mei t/m november in een natuurgebied en krijgen geen krachrvoer, wij gebruiken geen kunstmest. De dieren groeien daarom langzaam en dat komt de smaak van het vlees ten goede. Voor meer informatie bel of mail, op verzoek sturen wij U een bestellijst.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten