Personeelsfeesten: Stadswandeling met Walking Dinner of Brunch (NL en B)

Stadswandeling met Walking Dinner of Brunch (NL en B) Prijs: € 49,50

Stadswandeling met Walking Dinner of Brunch (Nederland en Belgie)

Een walking brunch is een uniek concept dat de gelegenheid biedt om lekker te brunchen en dit in combinatie met het leren kennen van deze kaasstad. Deze culinaire wandeling staat in het teken van de geschiedenis. De afwisseling van de stadswandeling gecombineerd met de heerlijke gerechten in de diverse gezellige restaurants, maken van deze culinaire rondreis een belevenis. U passeert de mooiste bezienswaardigheden en hoort alles over de rol die verschillende landen hebben gespeeld in de geschiedenis van Alkmaar.

Wat biedt Alkmaar nog meer aan, behalve kaas?

Programma-indicatie:
13.00 - 13.45 Voorgerecht
13.45 - 14.45 Rondleiding
14.45 - 15.30 Hoofdgerecht
15.30 - 16.30 Rondleiding
16.30 - 17.00 Nagerecht

Optioneel:
Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 6,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Evenementenbureau HollandTourGuides verzorgt uw walking dinner - lunch - brunch, steptocht, uitjes, in rotterdam, den haag, breda, antwerpen, den bosch, nijmegen, arnhem, groningen, maastricht, leiden, amsterdam, amersfoort, zwolle, delft, middelburg, tilburg, apeldoorn, volendam, dordrecht, eindhoven, leeuwarden.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten