Personeelsfeesten: Spectaculair teamuitje of vrijgezellenfeest op Brielse Meer

Spectaculair teamuitje of vrijgezellenfeest op Brielse Meer Prijs: Zie omschrijving

Heeft u zin in een spetterend, spectaculair bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest ?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 7 jaar ervaring zijn wij de grootste waterskischool uit de regio. Onze fantastische locatie zorgt gegarandeerd voor veel plezier op het water.

Onze thuishaven, jachthaven Geijsman is voorzien van alle gemakken. U kunt onder andere na afloop bij ons gebruik maken van een warme douche en een restaurant is eveneens aanwezig.

Wij varen met de meest luxe waterski en wakeboardboten en toch tegen zeer scherpe prijzen.

Wij geven de laagste prijsgarantie !!

Voor bedrijfsuitje of teamuitjes is er voor elk wat wils. Met onze ervaren en door Nederlandse Waterski- en Wakeboardbond opgeleide instructeurs lukt het ons om iedereen tijdens dit evenement te leren waterskien of wakeboarden. Ook hebben wij diverse funbanden voor nog meer spectakel achter de boot te beschikking.

Bij ons in de jachthaven is het eveneens mogelijk om een sloep erbij te huren zodat een deel van de groep lekker rustig over het water kan dobberen.

Ook organiseren wij op het Haringvliet zeilarrangementen op een grote Klipperaak gecombineerd met waterskien of wakeboarden.

Wij verzorgen jaarlijks vele vrijgezellenfeesten. Wij garanderen dat het een onvergetelijke dag zal worden voor de 'vrijgezel' . De 'vrijgezel' krijgt als verrassing een uitdaging op het water in een zogeheten SUMO tube.

Vervolgens leren wij de gehele groep waterskien of wakeboarden en kunnen wij eveneens afsluiten met een spectaculaire funbandenrace achter de boot.

Ook kunt u bij ons terecht voor kinderfeestjes.......

Wij hopen u graag deze zomer te verwelkomen!

Tot zien, namens het team van

Waterskischool Hellevoetsluis.



Kijk voor meer informatie op onze site of neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.



Trefwoorden:

vrijgezellenfeest, personeelsuitje , teamuitje , bedrijfsuitje , teambuilding , bachelorparty , kinderfeestje.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten