Personeelsfeesten: Plezier met Renault 4!

Plezier met Renault 4! Prijs: Zie omschrijving

Zelf weer eens in een, inmiddels klassieke, Renault 4 rijden, de auto die ooit eens de eerste auto was, of graag kennis willen maken met de auto waar ouders of grootouders met een grote glimlach aan terugdenken en volop anecdotes over weten te vertellen of misschien eens, nieuwsgierig geworden door de diverse reclame's waar de Renault 4 in figureert, deze bijzondere, multifunctionele, auto zelf willen besturen?

Dat kan bij 4Plezier!

Sinds voorjaar 2007 is 4Plezier actief met het organiseren van verschillende ritten met renault's 4. Met z'n tweetjes op pad en genieten van een mooie ToerTocht of met een groep tot 24 personen een actieve TeamTocht beleven; plezier met Renault 4 gegarandeerd!

De recreatieve ToerTocht met de Renault 4 voert door het mooie Brabantse landschap langs molens, boerderijen en kastelen. Onderweg is er alle ruimte om te stoppen voor koffie op een terras, een wandeling en lunch. Een ontspannen dagje uit voor gezin, familie of club. Vanaf 105 euro excl. BTW per Renault 4.

De actieve TeamTocht met de Renault's 4 vraagt meer inspanning van de deelnemers. Tijdens de rit is de groep ingedeeld in teams. Elk team rijdt in een eigen Renault 4. Onderweg kunnen de teams op verschillende manieren punten verdienen. Onder meer door het beantwoorden van vragen op markante locatie's waar wordt gestopt. De TeamTocht wordt afgesloten met een prijsuitreiking waarbij er een prijs is voor het winnende team, maar de hoofdprijs er is voor iedereen: een heel plezierige dag!

Een vrolijke dag uit voor familie of bedrijf. Vanaf 165 euro excl. BTW per Renault 4. De TeamTocht is te combineren met een extra's zoals een brabantse koffietafel en/of een afsluitend diner.

Een andere mogelijkheid is de Losse Verhuur. Mensen die graag een Renault 4 willen huren om een verjaardag, trouwerij, jubileum of weekend extra plezierig te vieren kunnen ook bij 4Plezier terecht. Een Renault 4 huren kan vanaf 80 euro excl. BTW per dag.

Sinds augustus 2010 heeft 4Plezier ook de voormalige Autoweek Rally Renault 4 aan haar wagenpark toegevoegd. Deze Renault 4, van bouwjaar 1972, is in 2006 van Amsterdam naar Peking gereden door een team van Autoweek die deze Renault 4 speciaal voor deze tocht heeft geprepareerd met onder andere rolkooi en zeer prettige stoelen en diverse technische aanpassingen. Het is nu dus een tweepersoons auto. Na 2006 is deze auto nog ingezet voor diverse klassiekerritten en klassiekerrally's. Het rijden van een 4Plezier ToerTocht voor 2 in deze speciale Renault 4 kan vanaf 150 euro exclusief BTW waarbij vermeld moet worden dat 10% van de opbrengst van deze speciale Renault 4 naar een goed doel gaat. Zijn er speciale wensen met betrekking tot het rijden in de Rally Renault 4 neem dan contact op met 4Plezier voor de mogelijkheden.

Heeft u verder speciale wensen met Renault's 4 dan kan 4Plezier ook MaatWerk voor u verzorgen. In overleg zijn activiteiten te combineren met het rijden met de Renault's 4.

Renault 4 rijden met een Grote Glimlach! 4Plezier en de Renault's 4 staan klaar om hiervoor te zorgen. Voor meer informatie kunt u de website: www.4plezier.nl bezoeken of direct contact met 4Plezier opnemen via mail of telefoon:

4Plezier
Organisatie van Ritten met Renault 4
Paul Senders
Schoolstraat 3
5701 JR Helmond
E-mail : info@4plezier.nl
telefoon kantoor: 0492785011
Telefoon mobiel: 0624787343

www.4plezier.nl
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten