Personeelsfeesten: Jongleer Diabolo of Circus Workshops, Workshop ballon vouwen

Jongleer Diabolo of Circus Workshops, Workshop ballon vouwen Prijs: Op aanvraag

Circus Kiko
o.a. Diabolo Workshops, Jongleer Workshops, Circus Workshops, Workshop ballon modeleren.
http://www.clownkiko.nl/workshops.htm


www.clownkiko.nl
kiko@clownkiko.nl
024-3733911


Op zoek naar een leuke workshop voor uw persoonneelsfeest of groepsuitje of een leuke aanvulling op uw teambuildingsprogramma ?
Circus Kiko kan jongleer en circus workshops voor uw verzorgen in de volgende onderdelen: jongleren met ballen, ringen en kegels, diabolo, devilsticks, chinese borden draaien, eenwieleren, koorddansen en acrobatiek. Je kunt daarbij specefiek voor 1 of meer odnerdelen gaan of voor een orienterende kennismaking met van alles.
Ook is een workshop ballon modeleren (ballon figuren vouwen) mogelijk.
En tenslotte behoort ook een workshop clownerie/ clownesk theater tot de mogelijkheden.

De workshops kunnen orienterend van aard zijn. Iedereen kan dan zelf een poging wagen en de verschillende circus technieken proberen.
We kunnen ook voor een opzet kiezen waarin serieus wat geleerd kan worden. Bijvoorbeeld de basis van het jongleren met 3 balletjes, het vaart maken, sturen en opgooien en vangen van een diabolo, het maken van een menselijke piramide of figuren (zoals een hondje, een giraf en een bloem) vouwen van ballonnen.

Indien gewensd kan een (aantal) uur oefenen afgesloten worden met een voorstelling door de deelnemers zelf. Maar de workshops kunnen zeker ook gewoon op zichzelf staan.

Met een circus workshop werk je op een leuke manier aan veel verschillende vaardigheden zoals concentratie, hand-oog-coordinatie, evenwicht, creativiteit, samenwerken, fantasie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.
Het uitgangspunt bij Circus Kiko is altijd plezier en het gegeven dat iedereen die wil mee kan doen.

De Workshops zijn op maat te maken voor alle leeftijden. (behalve voor volwassenen ook voor kinderen en jongeren en ook voor families.) En kunnen gegeven worden op o.a. feesten, thema weken, sportdagen bedrijfsuitjes of als onderdeel van een teambuildings programma.

Als ervaren circus docent heeft Esther Scheffer behalve verschillende (kinder)circus cursussen ook circus workshops gegeven op open dagen, bedrijfsfeesten, teamuitjes / teambuilding dagen, scholen (lagere school, middelbare school en beroepsonderwijs), sportverenigingen, musicalvereniging, buurtfeesten, buurtwerk, kindervakantieweken, in hotels/restaurants, buitenschoolseopvang (bso), kinderfeestje en verschillende festivals.

Naast Circusworkshops / clinics / circusles kan Circus Kiko ook het volgende verzorgen voor uw feest:
- kinder voorstellingen / jongleershows
- clown Kiko
- ballonnenclown (modeleer ballonnen)
- vuurshow
- Licht-jongleershow
- kinderfeestjes (verjaardagen)
- rondlopende / mobiele entertainment
- sinterklaas voorstelling (voorprogramma)
- kinderboekenweek voorstelling

Neem gerust contact op over de mogelijkheden en de prijs.
De totaal prijs is afhankelijk van meerdere factoren zoals:



  • het aantal deelnemers (bij benadering),
  • de soort activiteit,
  • de tijdsduur
  • en de locatie (ivm reiskosten).

Ik ben in bezit van een VAR-wuo (voorheen zelfstandigheidsverklaring) en BTW-nummer. Dit betekend dat u als opdrachtgever NIET verantwoordelijk bent voor de afdracht van mijn belasting of premies.

http://www.clownkiko.nl/workshops.htm en www.clownkiko.nl
kiko@clownkiko.nl
024-3733911 (Esther)
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten