Personeelsfeesten: Oldtimerrit, Safaritour, Beach Party en meer!!

Oldtimerrit, Safaritour, Beach Party en meer!! Prijs: Zie omschrijving

Oldtimeruitje of Oldtimerweekend
Wilt u het ultieme oldtimergevoel delen met uw collega's, of met uw relaties? Dan hebben wij voor u een fantastisch bedrijfsfeest met onze oldtimers en onze Beach Club, met eventueel verblijf bij Chalet City in onze chalets!


Oldtimerrit € 59,- p.p.:


Te midden van onze oldtimers geniet u eerst gezamenlijk aan onze bar van een kopje koffie met wat lekkers. Wanneer iedereen er is en het één en ander is genuttigd kunt u vertrekken met onze oldtimers. Wij hebben voor u een rondrit samengesteld met diverse leuke opdrachten onderweg en dit alles voert u langs de vele mooie locaties die het prachtige Twente biedt. Tijdens de oldtimerrit maken jullie een stop bij 't Stift. Vervolgens gaan jullie weer rijden met onze oldtimers en zal er een stop volgen bij onze Beach Club op de camping Wilsumer Berge. Hier krijgen jullie van ons een lunch, waarna de rit eindigt bij van de Ven in Almelo. Ook zal er een fotograaf foto's maken voor een fotoreportage, hier krijgen jullie na afloop een cd van. Voor een meerprijs van € 10,- verzorgen wij een barbecue met 5 stukken vlees, salade, rauwkost, warm stokbrood en drinken.
Van 11.00 uur t/m 17.00 uur:

- Ontvangst bij van de Ven in Almelo met een kopje koffie, thee, of fris
- Oldtimerrit met ons assortiment aan oldtimers inclusief benzine en verzekering
- Diverse leuke opdrachten onderweg
- Stop bij 't Stift
- Stop bij de Beach Club op camping Wilsumer Berge
- Een lunch bij ons paviljoen (2 belegde broodjes, jus d'orange en fruit)
- Barbecue met 5 stukken vlees, salade, rauwkost, warm stokbrood en drinken tegen meerprijs van € 10,-
- Rit terug naar van de Ven als eindbestemming, waar u nog wat te drinken krijgt
- Ook zal er een fotograaf voor een fotoreportage aanwezig zijn, hier ontvangt u na afloop een cd van


Beach Party € 39,- p.p.:

Dit arrangement begint om 17.00 uur. Jullie zullen beginnen met het beachvolleybal waarbij er teams worden gemaakt. Na het beachvolleybal volgt er een wateroversteek met onze waterbal en dit lijkt makkelijker dan het is! Het beste team krijgt van ons een prijs uitgereikt na het eten, dit begint direct na het geploeter met de waterbal. Jullie kunnen voor een barbecue of een warm en koud buffet gaan inclusief 2 consumpties. Het eten zullen wij voorzien bij onze Beach Club op het terras en/of in de Beach Club. De Beach Club is Cubaans ingericht om samen met het strand een tropisch gevoel te geven, waarbij jullie lekker kunnen genieten! Bij zonsondergang wordt het tijd om de feeststemming wat op te krikken, dit zullen jullie doen door in de Beach Club de avond door te brengen. Hier kunnen jullie gezellig wat drinken aan de bar, poolen, karaoke zingen en meer. Om circa 0.00 uur zal er een einde komen aan dit gezellige zomerse uitje.


Safaritour € 69,- p.p.:

Het bedrijfsfeest zal voor jullie beginnen om 14.00 uur bij onze Beach Club op de camping Wilsumer Berge te Wilsum in Duitsland (net over de grens bij Tubbergen). Hier worden jullie door ons ontvangen bij ons terras waar er eerst wat kan worden gedronken. Voordat jullie met de Jeeps weg kunnen rijden moeten jullie eerst in teams een wateroversteek maken met onze waterballen. Als jullie dit hebben doorstaan gaan wij testen hoe goed jullie kunnen boogschieten en als jullie dit onder de knie hebben krijgen jullie van ons de sleutels om de Jeeps te starten! Hierbij zal de safaritour van start gaan en volgen er diverse leuke opdrachten onderweg. Uiteindelijk zal de safaritour weer eindigen bij onze Beach Club, hier kunnen jullie even lekker genieten van een welverdiend drankje of frisje! Om 18.00 uur kunnen jullie aanschuiven voor een barbecue, die bestaat uit; 5 stukken vlees, rauwkost, salade en stokbrood per persoon. Na het eten wordt er bekend gemaakt welk team heeft gewonnen en volgt er een prijsuitreiking. Na het eten zijn jullie vrij om te blijven bij onze Beach Club, hier kunnen jullie nog lekker genieten van een hapje en een drankje op eigen kosten en is er de mogelijkheid om te gaan poolen en meer! Er is een fotograaf aanwezig om deze leuke dag vast te leggen op foto.

Hippie-avond met overnachting € 99,- p.p.:

Een perfect arrangement om een hoop lol te beleven met uw collega's inclusief overnachting! Wij komen jullie ophalen met onze Volkswagen T1-busjes en samen met degene waarmee u in de bus zit zal zich een team vormen. In de Volkswagen T1-busjes liggen kleding voor jullie klaar en jullie zullen als hippie weer uit de bus stappen. De rit brengt zich naar 'Chalet City' te Wilsum in Duitsland en hier gaan jullie verder terug in de tijd. Bij 'Chalet City' zullen jullie als team met een waterbal zo snel mogelijk het water over moeten, dit is een bal waarin u staat en het meer over zult steken. Na al het geploeter met de waterbal verzorgen wij een barbecue met 5 stukken vlees, een salade, rauwkost, warm stokbrood en drinken. En natuurlijk kan een kampvuur met marshmallows en een waterpijp met appeltabak niet ontbreken na deze barbecue! Tijdens het kampvuur is het tijd voor het "raad-je-plaatje", hier krijgen jullie een reeks nostalgische nummers te horen welke jullie als team zo snel mogelijk moeten raden. Na deze nostalgische dag zullen jullie overnachten in onze compleet ingerichte chalets om bij te komen van alle "flower power". De volgende dag volgt er een lekker ontbijt, waarna wij jullie weer terug zullen


Contactinformatie:
Beatrice -oldtimeruitje-
Oldenzaalsestraat 160
7557 GA Hengelo
T: 06-14569807
Internetsite: www.oldtimeruitje.nl
Emailadres: info@oldtimeruitje.nl
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten