Personeelsfeesten: super leuke themafeesten als u een keer wat anders wilt

super leuke themafeesten als u een keer wat anders wilt Prijs: Op aanvraag

bedrijfsfeesten net even anders

DEM Productions is dé organisatie voor boeiende feesten van hoge kwaliteit.

DEM presenteert themaspektakels en feesten van grote allure. Met veel spectaculaire elementen zoals: illusie's, slangen-, magiër - fakirshows en nog veel meer onder het genot van een uitgebreid buffet. (ook al deze elementen zijn los te boeken)

Hoe en wat
De middag/avond wordt ondersteund met presentatie en live muziek. Tussen de shows en muziek door zijn er figuranten om u aan tafel te entertainen. Ook de zaal en het buffet ondergaan een totale metamorfose, geheel aangepast aan het desbetreffende thema.
En natuurlijk alle tijd om lekker te dansen en te feesten.

Kwaliteit
Door jarenlange ervaring in de organisatie- en entertainmentwereld heeft DEM.Productions een perfect product ontwikkeld waarbij perfectionistisch gelet wordt op details en kwaliteit. Dit zijn niet zomaar feestjes, maar wáre spektakels waarbij u zich van ontvangst tot vertrek géén minuut zult vervelen.

Eén prijs
Voor u als klant/gast betekenen de programma's van DEM Productions een totaal georganiseerd feest met verzorging van locatie, decoratie, buffet,drank, licht,geluid en entertainment voor een vaste lage prijs. Natuurlijk kunt u volop dansen, lekker eten en drinken en daarnaast genieten van diverse shows in een gepaste entourage. Actief meedoen met artiesten en versteld staan van 'special effect's met licht en vuurwerk zijn onvermijdelijk

Dem productions bel vrijblijvend voor meer informatie op 0630340214

bedrijfsfeesten themafeesten feesten entertainer show shows fakir feesten en partijen thema buffet dansen spektakel live muziek
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten