Personeelsfeesten: City Gps Tocht als spel of citygame

City Gps Tocht als spel of citygame Prijs: Op aanvraag

City Gps tocht als bedrijfsuitje of teambuilding spel

Een feest voor alle medewerkers of familie en vrienden?
Hier is het antwoord!

Gps / City Gps tocht
Prijs: € 29,50
Boek direct » Offerte » GPS tocht / Citygame
Een gps spel waarbij het team zijn eigen route moet zien te vinden. In de gps staan wel alle punten maar niet in de juiste volgorde. Deze juiste volgorde van gps punten krijg je spelenderwijs door de gps route te lopen. Op ieder punt waar je door de gps heen geloodst wordt vind je weer een aanwijzing voor een volgend gps punt.
Mocht je net niet helemaal uit de gps route komen? Je krijgt een aantal verzegelde gps-checkpoint enveloppen waarin kaartjes zitten met de juiste gps punten. Openen van deze gps-checkpoint enveloppen kost punten en in ieder spel gaat het om het winnen! De GPS route:
De gps route gaat langs leuke bezienswaardigheden in de stad. Over de bezienswaardigheden krijg je leuke wetenswaardigheden en achtergronden maar…. je moet zelf proberen om de juiste text bij de juiste foto te plaatsen want de omschrijvingen zijn eruit gehaald! Vergeet niet om onderweg je ogen goed de kost te geven want de zoekfoto's staan over de hele route verspreid en moeten gefotografeerd worden. Hoe meer zoekfoto's gevonden, hoe meer punten!
Voor leuke groepsfoto's tijdens de gps-tocht zijn extra punten te verdienen. De foto's die van de groep gemaakt zijn kun je later van de website downloaden.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten