Personeelsfeesten: Fotografie Workshops Utrecht

Fotografie Workshops Utrecht Prijs: € 373,00

RELAX
Ontspanning door inspanning? Gezellig met een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of zomaar met een groep vrienden iets anders beleven? Dit is een workshop voor iedereen die op een leuke en ontspannen manier met fotografie bezig wil zijn. Door experimentele opdrachten leer je je vrienden of collega's op een andere manier kennen. Ineens is je suffige collega de vamp van de dag, of zie je je vrienden van een heel andere kant.

FOUTE FOTO'S
Doe ik iets fout? Waarom toch lukt het de ene keer wel en de andere keer niet? Deze workshop is voor iedereen die iets minder fout wil worden. Door middel van uitdagende opdrachten ontdekt u samen de tips en trucs van de fotografie. Deze workshop is voor iedereen die wat dieper op fotografie wil ingaan. Leer van elkaar en met elkaar. Aan het eind zullen mogelijkheden voor het presenteren van foto's gegeven worden.

WENS
Deze workshop wordt speciaal samengesteld, gebaseerd op jouw specifieke wensen en ideeën. In overleg maken we er iets unieks van.

STA EENS STIL!Ze springen alle kanten op en staan nooit stil. Kinderen zijn lastig te fotograferen. In deze workshop help ik u alvast op weg. U leert enkele nieuwe manieren voor het beter fotograferen van kinderen. En ze mogen lekker niet mee.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten