Personeelsfeesten: Bedrijfsuitje voor kleine groepen (17 p.) in Spaanse Villa

Bedrijfsuitje voor kleine groepen (17 p.) in Spaanse Villa Prijs: Op aanvraag

Een lang weekeinde of midweek met collega's (of vrienden) lekker genieten van al het goede dat Spanje te bieden heeft?
Laat je verwennen door onze kok die een heerlijke maaltijd in de gezellige woonkeuken bereid, aangevuld met een wijnproeverij met heerlijke streekwijnen of Tapasgerechten.
Of geniet onder het genot van een glaasje Sangria en lekkere Spaanse hapjes van een Flamenco show aan huis.
En wat te denken van een dagje onbezorgd relaxen in een luxe Spa & Healthresort? Lekker shoppen in Barcelona en slenteren over de wereldberoemde Ramblas?
Alle activiteiten worden naar uw wens ingevuld. Daarnaast is er natuurlijk voldoende gelegenheid om te genieten van de zon en het zwembad.

Het huis is van alle gemakken voorzien en biedt volledige privacy. Met een groep van ca. 17 personen heeft u de beschikking over een grote woning met twee aparte duplexwoningen (met eigen entree) een prachtige tuin met groot zwembad, 9 slaapkamers en 5 ruime badkamers. Vanuit de tuin en het zwembad heeft u een onbelemmerd zicht.

De Nederlandstalige, maar van origine Spaans/Catalaanse, eigenaresse van de woning spreekt de taal en kent alle ins & outs in de omgeving. Met haar persoonlijke begeleiding van de groepsreizen is een verblijf in Can Brugués dan ook in uitstekende handen.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten