Personeelsfeesten: Heerlijk zeilen op een comfortabel skutsje of zeilpraam

Heerlijk zeilen op een comfortabel skutsje of zeilpraam Prijs: € 475,00

Dagtochtzeilen.nl is een jong bedrijf vol enthousiasme en ambitie. Ons doel is om samen met de klant een programma samen te stellen zodat men optimaal kan ervaren wat en hoe het is om met een skutsje of zeilpraam de friese meren te verkennnen

Het grote voordeel van ons skutsje is dat we er een grote kuip in hebben gebouwd zodat men niet op het dek hoeft te liggen maar lekker op de banken kan zitten om zo optimaal mogelijk te genieten van al het moois om u heen. Ook hebben wij een toilet aan boord, dit is vooral voor het vrouwelijk gezelschap een groot voordeel.

Aan een stukje catering mag het zeker ook niet ontbreken, we hebben verschillende lunches te bieden van belegde broodjes ham en kaas tot grote schalen met luxe vleeswaren en kazen plus heerlijke salades.
gedurende de dag zal het u niet ontbreken aan verschillende soorten hapjes.Ook is er de mogelijkheid voor een heerlijke bbq aan boord of op een mooi stukje afgelegen land. Kortom, allerlei mogelijkheden om een onvergetelijke dag op en rond het water te beleven met Dagtochtzeilen.nl.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten