Personeelsfeesten: Steptocht en Rondleiding met Gids in Leiden, Maastricht e.a.

Steptocht en Rondleiding met Gids in Leiden, Maastricht e.a. Prijs: € 22,50

Steptocht en rondleiding met gids in Leiden, Heerlen, Maastricht, Volendam, Groningen e.a.

De prachtige grachten van Leiden vormen het mooie decor voor een heerlijke sportieve bezigheid. De steptocht van Holland Tour Guides kan niet alleen worden genoten in het bijzijn van een professionele gids maar kan tevens worden gecombineerd met een fantastische lunch of diner. Onderweg zullen we altijd even pauzeren om te genieten van een lekker drankje om daarna weer vrolijk door te steppen naar de volgende bezienswaardigheid. Heeft u speciale wensen? Vertel het de enthousiaste medewerkers van Holland Tour Guides. Overal valt een mouw aan te passen. Of u nu uw steptocht wilt combineren met een bezoek aan één van de talloze musea of de Hortus Botanicus, Holland Tour Guides zorgt er voor dat uw dagje Leiden een unieke belevenis wordt. Alvast heel veel plezier en hou het stuur recht!

Inclusief:
- Professionele privé gids
- Step
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Evenementenbureau Holland Tour Guides verzorgt uw walking dinner - lunch - brunch, steptocht, uitjes, in rotterdam, den haag, breda, antwerpen, den bosch, nijmegen, arnhem, groningen, maastricht, leiden, amsterdam, amersfoort, zwolle, delft, middelburg, tilburg, apeldoorn, volendam, dordrecht, eindhoven, leeuwarden.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten