Personeelsfeesten: Weddingplanner en Organisator van al uw Evenementen

Aangeboden: Weddingplanner en Organisator van al uw Evenementen Prijs: N.o.t.k.


Een onbezorgde trouwdag...
Wie wil dat nou niet? Maar.. er komt heel wat bij kijken om zo'n dag onbezorgd te laten verlopen. De locatie, vervoer, diner, muziek, fotograaf, trouwkledij etc. En dan nog details als kleuren, dresscode, thema etc. Er zijn werkelijk 1001 zaken waarover nagedacht moet worden en zodra je daar uit bent, moet je het ook nog eens regelen.
Wedding & Event neemt u dit alles uit handen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van alle benodigde leveranciers én alle kennis over de facetten van een trouwdag! Heeft u andere wensen op dit gebied waar wij niet direct over beschikken dan zoeken wij dit voor u uit!

Events...
Naast Weddings, biedt Wedding & Event haar services ook aan voor het ontwikkelen van feestconcepten & de gehele organisatie van bijzondere privé-aangelegenheden, vrijgezellenfeestjes, housewarmings, jubilea, verjaardagen, reünies, tuinfeesten, midzomerpicknicks, high tea, verrassingsuitjes en kraamfeesten.

Tevens ook het adres voor uw:

Bedrijfsfeesten...
Bedrijfsfeesten worden vaak gegeven om een heugelijk feit binnen het bedrijf te vieren. Tijdens dit feest wilt u het imago van uw bedrijf accentueren en versterken, Of het nu gaat om een klein of een groot feest, een fusiefeest, bedrijfsopening, een jubileum, verhuizing, personeelsfeest, wij organiseren het.

Wij regelen o.a. voor u:
• Drukwerk • Entertainment • Catering
• Styling • Locatie • Vervoer • Decorbouw
• Advies in verzekering en verder alles wat erbij komt kijken.

WEDDING & EVENT kan voor uw bedrijf een uniek evenement samenstellen en er voor zorgen, dat de indruk die uw bedrijf wil maken, tijdens het evenement volledig tot uiting zal komen. Indien gewenst zijn wij ook aanwezig op het evenement, zodat u zorgeloos kunt genieten. Dus wilt u een professioneel maar bovenal een ontspannen sfeer aan uw bedrijfsfeest geven, dan schakelt u WEDDING & EVENT organisatieburo in!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten