Personeelsfeesten: Be A rock 'n roll hero !

Aangeboden: Be A rock 'n roll hero ! Prijs: N.o.t.k.

Voel jezelf een waar artiest en duik in de wereld van de Rock 'n Roll. In een echte opnamestudio, waar internationale artiesten en lokale helden hun platen opnemen , ga je met je collega's een single maken! Op een van tevoren gekozen nummer zingen jullie met z'n allen en in groepjes onder leiding van ons ervaren productieteam ( werkten met o.a. Anouk, Di-rect, Xander de Buisonje, Keith Caputo e.v.a.). Hilariteit en Rock n' Roll gegarandeerd!!


Programma omschrijving:

Na een rondleiding en ontvangst met champange in de studio gaan we het nummer eerst oefenen op de bestaande orkestband. Je kan de bestaande of zelfgeschreven tekst gebruiken. Na het oefenen nemen we een korte pauze
(uiteraard met een drankje dat de stembanden lekker losmaakt) en dan gaan we de rock 'n roll helden opnemen!
Jullie betreden in groepen of alleen de opnameruimte en zingen het nummer in. Niks moet en alles kan. Het maakt niks uit of je wel of niet kunt zingen. Iedereen beleeft hier lol aan!
Als alles is opgenomen gaat onze technicus het nummer mixen terwijl jullie genieten van verse tappa's en heerlijke wijnen ( verzorgd door onze ervaren artiesten catering .... kookt ook voor de Golden Earring) in onze gezellige studio lounge!
Na afloop krijgt u alvast 1 CD mee. De overige Cd's sturen wij snel na.
Tegen een meerprijs van 10,00 Euro p.p. krijgt u een DVD met daarop het opgenemen nummer met de beelden van de gezellige dag in de studio. Uw eigen videoclip!


Prijzen : standaard pakket 65,00 Euro (excl. btw)

NU! winterkorting 1% korting p.p.! ( max 25 %)

Voor meer mogenlijkheden kijk even op de site van Muzikaalbedrijfsuitje(punt)nl !



groepen

min. 10 personen
max. 30 personen

Contact

Marmalade Music
Schieweg 15 D
2627 AN Delft

015- 2629421
marmalademusic(punt)nl


meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten