Personeelsfeesten: Vier je leukste vrijgezellenfeest op een ludieke step!

Aangeboden: Vier je leukste vrijgezellenfeest op een ludieke step! Prijs: € 10,00

Leuk, ludiek en lichtvoetig: je vrijgezellenfeest op de step in historisch Amersfoort! Leg een schitterend parcours af door de historische binnenstad van Amersfoort. Langs de route kan je genieten van gezellige terrassen, sfeervolle café 'en culinaire geneugten.
  • De step is hét ideale middel voor een geslaagd dagje uit in de schitterende historische binnenstad. Geniet van de grachtengordel, de rijke geschiedenis die teruggaat tot de late middeleeuwen en de gezellige pleinen met hun uitnodigende terrassen.
  • In vergelijking met andere oude binnensteden is Amersfoort nog onontdekt en lekker rustig. Steppen is niet alleen érg leuk, maar ook hét ludiek vervoersmiddel om verschillende activiteiten van een arrangement te verbinden.
  • Kies van één van de zes arrangementen, zoals de 2 cultuurroutes, de bierontdekkingstocht, de 2 sportieve evenementen of de unieke Italiaanse dag!
  • Uiteraard kunt u ook zelf een dag samenstellen of gebruikmaken van de ideeën van onze toeristische partners.
  • De startplaatsen zijn in de binnenstad en bij het VVV kantoor (naast het station). Bel 033-4759594 (Dogatti) of 0900-1122364 (VVV Amersfoort) voor een reservering! Nu ook Dogatti stepverhuur in Eindhoven! Bel: 06-22988064
  • Nieuw: stepverhuur in Utrecht!!!!
Stepverhuur, Step verhuur, Step Huren, Stepjes, autopedverhuur, autoped verhuur, autoped huren, Golden Lion, Kickid city-Line, Bedrijfsuitje Steppen, Personeelsuitje Steppen, Vrijgezellenuitje Steppen, Familieuitje Steppen, Groepsuitje Steppen, Sportief uitje, Huur Step, Rondleiding Step, Speurtocht Step, Steptocht, Kickbike Huren.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten