Personeelsfeesten: Op de solex door zuidwest Friesland bij Solexverhuur Oppaed

Aangeboden: Op de solex door zuidwest Friesland bij Solexverhuur Oppaed Prijs: Zie omschrijving

Voor een spannend dagje uit in Gaasterland, het glooiende en bosrijke deel van Friesland, kunt het best een solex huren bij Oppaed.nl. Ontdek de verrassende natuur en de gezellige dorpen en stadjes. Ga op pad bij Op Paed.
Ingesloten tussen het IJsselmeer, de Fluessen en de andere grote Friese meren en gelegen tussen de bossen van Gaasterland ligt Rijs, dé uitvalsbasis voor een perfect dagje onthaasten op onze solexen.

Maar naast solexverhuur kunt u ook een voordelige luxe console motorboot of sloep bij ons huren voor een tocht over de Elfstedenroute of de meren. U bent aan het juiste adres. Of een klassieke oldtimer motorfiets. En wat te denken van een combinatie solexrijden en sloepvaren?
Kijk eens op de website van www.oppaed.nl (of www.solexverhuurgaasterland.nl) voor de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden en regel nu al uw familiedag, personeelsfeest of gewoon een lekker actief dagje weg.
Voor uw solexrace, solextocht, solexverhuur, boot-/sloep verhuur, kortom een onvergetelijke dag vol avontuur, moet u bij Oppaed in Rijs zijn!
Solex rijden kan natuurlijk ook op een door u gewenste locatie.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten