Personeelsfeesten: ijskar huren met heerlijk vers Ambachtelijk Italiaans ijs

Aangeboden: ijskar huren met heerlijk vers Ambachtelijk Italiaans ijs Prijs: Op aanvraag

La Toscana BV Eindhoven is sinds 1937 een traditioneel ambachtelijk Italiaans ijsbedrijf. Dagelijks maken wij heerlijk vers ambachtelijk Italiaans schepijs dat bereid wordt met verse boerenmelk, volgens oud traditioneel familierecept. Als u ijs van La Toscana eet dan proeft u nog de echte authentieke Italiaanse smaak zoals Italiaans ijs hoort te zijn.

La Toscana is specialist op het gebied van ijskar verhuur. Wij hebben 15 verschillende ijskarren, voor elk feest, bruiloft, beurs, evenement of schoolfeest hebben wij de perfecte ijskar. Wij komen met minimaal 4 verschillende smaken vers gedraaid Ambachtelijk Italiaans schepijs en professioneel personeel. U hoeft de ijsjes niet zelf te scheppen, daar zorgen wij voor.

Het is ook mogelijk dat wij op locatie de ijscoupes voor u verzorgen. Wij komen dan met vers Ambachtelijk Italiaans schepijs, slagroom en met vers fruit en verzorgen dan een heerlijk dessert of gewoon om te lekker van te genieten.

Interesse?
Neem dan contact op met Giorgio Ferrari op nummer 040-2520730 en vraag vrijblijvend een prijs op om u feest, bruiloft, evenement of beursstand compleet te maken. E-mailen kan natuurlijk ook of vul het offerte aanvraagformulier in op onze website. www.LaToscanaijs.nl U krijgt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.



Trefwoorden: Italiaansijs, Italiaans ijs, verhuur, huren, ijs, ijskar, ijskarren, ijsco, ijsje, ijsjes, ijscatering, verkoop, schepijs, ambachtelijk, ambachtelijkijs.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten