Personeelsfeesten: workshop bonbons, chocoladeletter of chocoladetaart maken

Aangeboden: workshop bonbons, chocoladeletter of chocoladetaart maken Prijs: € 29,00

Heerlijke bonbons, chocoladetaart of chocoladeletter maken! In onze gezellige studio te Schaijk (vlakbij en tussen Nijmegen en Den Bosch) staan professionele materialen klaar.

U leert de heerlijkste vullingen en de mooiste versieringen maken.
Truffels, vruchtenbonbons, pralines, flikken, marsepeinbonbons. We maken 8 verschillende recepten met o.a. ganache, verse noten, vruchten en speciale likeuren.

We gebruiken chocolade van Callebaut puur 70%, melk en wit. Alles is op natuurlijke basis; er worden geen essences en kleurstoffen gebruikt. Wel pure room en verse eieren.
Alles wordt, in 2,5 a 3 uur tijd, vanaf de basis aangeleerd. Daarna verpakt u ze in fraaie zelfgemaakte dozen die worden versierd, kortom hard werken deze ochtend of middag, maar dan heb je wel iets waarmee je thuis kunt komen

Het leuke van deze workshops? De recepten zo zijn gemaakt dat u het thuis nog eens na kunt maken. U krijgt de recepten en de bonbons, chocoladeletter of taarten mee voor thuis.

Vele groepen zijn u al voorgegaan, waaronder het test panel van Max & Loretta van omroep MAX. Zie voor het filmpje onze website.


Onze bonbon, chocoladeletter of chocoladetaarten maken workshops, zijn per groep (vanaf 10 personen) te boeken. Op elk gewenste dag en aanvangstijd in overleg voor €29,00 p.p. Minder dan 10 personen is ook mogelijk, maar dan betaald u wel het minumum bedrag van €290,--.
Onbeperkt koffie/thee en frisdrank voor deze workshop €4,50 pp. U heeft dan de beschikking over een "eigen" keuken. Groepsboekingen worden namelijk bij ons niet gemengd. Verhoogd de sfeer en is uitstekend geschikt als teamactiviteit. Gebruikt u ook een lunch of diner vanaf €20,00, dan krijgt u € 5,00 p.p. korting op het arrangement.


Een andere mogelijkheid die wij aanbieden is het bonbondiner. Dit is een avondvullend programma waarbij u dineert en tussendoor bonbons maakt. (vanaf €46,50 p.p. met een 3-gangen eetcafé menu, €57,00 p.p. met een 3-gangen restaurant menu). Vanaf 10 personen.

Zie ook onze agenda:

voor workshops op inschrijving. Speciaal voor mensen die geen groep willen of kunnen samenstellen. We gaan dan met z'n allen, onder leiding, aan de slag in de studio van restaurant & kookstudio's de Peppelen.

Reserveren is verplicht en kunt u doen door een mailtje te sturen of te bellen met 0486-463548. Bij een reservering gaat echter onze voorkeur uit naar een mailtje! Bij een reservering voor een workshop ontvangt u een factuur en de reservering is definitief als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.


Uitstapjesspecialist organiseert personeels-, familie-, groeps-, team- en bedrijfsuitjes voor vanaf ca 8 personen. Zo kunt u bij ons terecht voor een kookworkshop, solextocht, fietstocht, steppen, klompen schilderen, koeien schilderen, mozaïeken, beeldhouwen e.d. Diverse van onze creatieve workshops kunnen ook op locatie verzorgd worden, koeien pimpen, klompen beschilderen of vliegers maken.

Wij bieden niet alleen uitjes aan, maar u kunt ook bij ons vergaderen. Wat denkt u van een vergaderarrangement aangevuld met een kookworkshop of een wandeling als break met een IVN gids, een warme picknick in het bos als lunch.?

Restaurant & kookstudio's de Peppelen is lid van Euro Toques en lid erkende kookstudio. Alles wordt huisgemaakt een dieet is daarom geen enkel probleem. Uw garantie voor een hoogwaardig, ecologisch, veelal biologisch product. Zie voor een impressie van ons restaurant www.peppelen.nl

Wij hebben diverse sfeervolle ruimtes, voor groepen, in ons monumentale pand!

Open: woensdag tot en met maandag vanaf 10.00 uur voor lunch, hightea of diner. Dinsdag alleen voor groepsreserveringen.

Adres: Restaurant & kookstudio's de Peppelen / eetcafé de Notaris, Schutsboomstraat 43, 5374 CB SCHAIJK.
Tijdens kantooruren: tel 0486-463548 's avonds en in het weekend: 06- 105 140 46.

Het adres voor eerlijk heerlijk eten. Sinds 1984 op de Maashorst waar het Brabantse leven nog puur is!

Al ons genoemde prijzen zijn inclusief BTW en gebruik schort . Wij berekenen geen reserveringskosten.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten