Personeelsfeesten: Mobiele locatie voor vergaderen/ teambuilding: InspiratieBus

Aangeboden: Mobiele locatie voor vergaderen/ teambuilding: InspiratieBus Prijs: Op aanvraag

Ook zo genoeg van die 4 witte muren? Het kan zoveel leuker!
Ontmoetingen met klanten, collega's, medewerkers van verschillende vestigingen, ervaringen met de praktijk, uitwisseling van inzichten al of niet met een camerateam:
de INSPIRATIEBUS staat voor uw klaar. Dé mobiele creatieve locatie voor interactieve communicatie.

Voorin de bus zijn tafels geplaatst met zitplaatsen en draadloos internet met speciaal debating software.
Achterin de INSPIRATIEBUS een lounge met lekkere banken of zitzakken. In ongedwongen sfeer kan worden gepresenteerd en gediscussieerd met hulp van audiovisuele middelen.

De mogelijkheden van de Inspiratiebus zijn eindeloos: als creatieve vergaderbus, ideeënbus (op zoek naar innovatie), peperbus (stop wat pit in uw organisatie), postbus (belangrijke boodschap voor belangrijk contact), borrelbus (de vrijdagmiddagborrel on the road), koffiebus (voor de miniconferentie), spelersbus (relatiebeheer of teambuilding) of reclamebus (zoek uw klanten op).

Alle middelen zijn aanwezig om u te ondersteunen:
5 Apple Mac mini's, 2 LCD tv's, Dolby Surround 7.1, Moodlight system, iReact debatingsoftware, een Nespressomachine, en het regieteam van iMagineAir voor programma's op maat. Een aggregaat levert voldoende stroom voor technische faciliteiten op elke willekeurige lokatie, en bij lekker weer kan men buiten onder de luifel aan de picknicktafel. Koken of theater op lokatie? Met de INSPIRATIEBUS kan het!

voor meer informatie:
www.inspiratiebus.nl of www.imagineair.nl
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten