Personeelsfeesten: Lef&Lime: Creatieve workshops, arrangementen en events

Aangeboden: Lef&Lime: Creatieve workshops, arrangementen en events Prijs: € 30,00

Lef&Lime verzorgt creatieve workshops en arrangementen in hartje Den Haag en op elke gewenste locatie in Nederland, zowel voor bedrijven als particulieren!

Schilderen als Herman Brood, maak je eigen Corneille of Keith Haring, slippers pimpen, koeien schilderen, sieraden & zeepkettingen maken, mozaieken en nog veel meer…….specifieke wensen of suggesties zijn altijd bespreekbaar bij Lef&Lime.

Creativiteit heeft iedereen, je moet er wel een beetje lef voor hebben. . .Lime staat trouwens voor relaxen met vrienden, dat is wel lekker na zo'n creatieve workshop. Daarom verzorgt Lef&Lime losse workshops, maar bied ook de mogelijkheid om te ontspannen met een hapje en een drankje.

Voor wie zijn de workshops?
Wij maken iets bijzonders van je bedrijfs-, team- en afdelingsuitje! Lef&Lime organiseert ook de leukste creatieve workshops voor vrijgezellenfeestjes, studenten- of familie-uitjes. Je kunt een losse workshop volgen, maar wij kunnen ook een hele dag of dagdeel voor je organiseren.

Tijdens de workshop..
Alle workshops bij Lef&lime worden met enthousiasme gegeven door ons team van workshopbegeleiders. In een ontspannen setting maak je je eigen unieke creatie die je na afloop mee naar huis neemt. De mooiste kunstwerken ontstaan als je niet teveel nadenkt, maar gewoon begint…en talent is niet nodig, er is inspiratie en begeleiding genoeg!

Wij bieden ook diverse arrangementen aan. Mocht je specifieke ideeën hebben, dan kunnen we ook het één en ander samenstellen.. Denk aan een lunch of BBQ op het strand, of gezellig eten op een mooie locatie in hartje centrum Den Haag… van alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

Wat zijn de kosten van een workshop?
Lef&Lime bied al workshops aan vanaf 30 euro per persoon (vanaf 8 personen) inclusief BTW, alle materialen en workshopbegeleiding zijn inbegrepen bij de workshopprijs. Kijk ook eens op de website voor de prijzen per workshop: www.lef-lime.nl

Wanneer zijn de workshops te boeken?
De workshops zijn op alle dagen en avonden van de week te boeken. Voor workshops in het weekend tijdig reserveren! Lef & Lime geeft workshops op elke gewenste locatie in Nederland.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten