Personeelsfeesten: Vespa huren Snorscooter verhuur tochten door Limburg

Aangeboden: Vespa huren Snorscooter verhuur tochten door Limburg Prijs: € 49,50

La Dolce Vita - La Dolce Vespa - Arrangementen 2010
Voor het nieuwe Vespa verhuur seizoen hebben wij een aantal leuke maatwerk arrangementen voor u samengesteld gecombineerd met het huren van een Bella Vespa. U kunt hier vrijwillig een keuze uit maken of besluiten zelf uw eigen Vesparoute te rijden. Leest u ze rustig door, maak een keuze en bel met ons Bella Vespa - La Dolce Vespa Team!
Betreft het een uitstapje voor een grotere groep, bijvoorbeeld met collega's van uw afdeling, of weg met de baas van uw bedrijf, neem dan telefonisch contact met ons op. Er wordt dan een persoonlijke afspraak met u gemaakt. Tijdens dit gesprek worden uw wensen genoteerd en aan de hand hiervan wordt er een individueel arrangement voor u samengesteld.


Grotere groepen gaan onder leiding van onze eigen gidsen op pad. Dit geeft u natuurlijk een ontspannen gevoel met het oog op de te rijden route en de veiligheid onderweg! Uw dagprogramma met activiteiten verloopt zo ook soepel en volgens uw plannning.



Picknickarrangement€ 49,50 per persoon
U gaat op pad met een originele Bella Vespa welke door ons is voorzien van een luxe en royaal gevulde picknickmand. Op de Vespa routekaart die u gratis meekrijgt staan een 8-tal Vespa routes uitgestippeld. Op elke Vespa route komt u langs prachtige panoramische plekjes die perfect zijn om een Vespa stop te maken en te genieten van een overheerlijke picknick.



Markant Kanne€ 69,50 per persoon
De markante omgeving van Maastricht en Kanne per Vespa verkennen en onderweg deelnemen aan twee leuke activiteiten; U brengt een bezoek aan een zeer bijzondere en unieke mergelgrot waar een rondleiding zal plaatsvinden. Daarna bezoekt u een originele wijnhoeve. Op deze wijnhoeve rondgeleid kunt u een aantal speciale wijnen in kleine hoeveelheden proeven.



Beleef en proef Maastricht€ 74,50 per persoon
Na ontvangst van de Vespa, gaat u genieten op een rustige locatie van een heerlijk kopje koffie/thee met een stuk échte Limburgse vlaai. Daarna rijdt u dwars door de oude Romeinse binnenstad van Maastricht en vervolgens gaat u het Limburgse Heuvelland in. Tussen de middag gaat u genieten van een lunch. Het middagprogramma bestaat uit het verkennen van twee markante wijken van de stad Maastricht. Een groep gaat naar Wijck; daar kan men deelnemen aan een Italiaanse proeverij of een workshop eigen bonbons maken. Het andere gedeelte van de groep gaat naar het Jekerkwartier. Daar gaat men échte Limburgse streekgerechten proeven, een bezoek brengen aan de Bisschopsmolen en men sluit de middag af met een wedstrijd Jeux-de-Boules.



Lekker Limburg€ 87,50 per persoon
Een hele dag Vespa rijden op een uitgestippelde route en onderweg op 3 verschillende plekken lekker heerlijk proeven en genieten van typisch Limburgse streek producten. U ontvangt aan het einde van de dag van ons een rijkelijk gevulde mand met heerlijke producten om mee naar huis te nemen.



La Cucina Italiana€ 89.50 per persoon
Samen met de topkok van de Italiaanse keuken Bas Lenoire, genieten en proeven van de smaak van Italië. Op 3 unieke plekken in Zuid-Limburg worden de smaakpupillen verwend à La Dolce Vita. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van La Cucina Italiana.



Asperges à La Dolce Vespa€ 95,00 per persoon
LET OP : dit arrangement is alleen mogelijk in de maanden mei en juni !
Heerlijk rijden op een Vespa en onderweg op twee plekken lekker proeven van typisch Limburgse streek gerechten. Uiteindelijk belandt u bij het veld waar de asperges groeien. U krijgt daar uitleg over "het witte goud" en vervolgens mag u zelf asperges gaan steken. Daarna staat er nog een proeverij op de planning van 4 gerechten welke uiteraard zijn bereid met asperges. Dat alles inclusief 2 glazen streekwijn en tafelwater.



Limburg Culinair€ 97,50 per persoon
Aan de hand van een speciaal voor u uitgezette route gaat u heerlijk rijden op een originele Bella Vespa door het Limburgse Heuvelland. De diverse gelegenheden waar u respectievelijk een voor-, hoofd-en nagerecht gaat eten, liggen langs de te rijden route en er is speciaal een tafel voor u gereserveerd. Bij vertrek krijgt u van ons een overzicht mee van de gerechten uit welke u een keuze kunt maken. Drankjes zijn niet inbegrepen.



Kastelentocht€ 116,50 per persoon

Genietend van het heerlijke Limburgse Heuvelland gaat u een bezoek brengen aan drie bijzondere kastelen. Ter plekke krijgt u een rondleiding en kunt u genieten van een lekker kopje koffie/thee met een heerlijk stuk échte Limburgse vlaai.



Weekend totaalvanaf € 189,00 per persoon
U heeft een dag de Vespa ter beschikking. Tijdens de route gaat u lekker genieten van een lekker kopje koffie/thee met een stuk échte Limburgse vlaai. Vervolgens ontvangt u een échte Limburgse boeren-koffietafel en u bezoekt ook nog een wijnchateau waar u een rondleiding krijgt met aansluitend een proeverij. 's Avonds wordt u een 3-gangen diner aangeboden bij een locatie gelegen aan het mooiste plein van Nederland, 't Vrijthof.

U overnacht in een 4-sterrenhotel waar u de ochtend daarna ook nog heerlijk kunt genieten van een ontbijt.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten