Personeelsfeesten: Bedrijfsuitje, Groepsuitje of Vrijgezellenfeest in Amsterdam

Aangeboden: Bedrijfsuitje, Groepsuitje of Vrijgezellenfeest in Amsterdam Prijs: € 12,50

Op zoek naar een Bedrijfsuitje Amsterdam, Vrijgezellenfeest in Amsterdam of Groepsuitje Amsterdam? Boek uw uitje bij Specialtours & Events in Amsterdam!

U bent bij ons aan het juiste adres voor een onvergetelijke dag in Amsterdam. Wij verzorgen o.a. rondleidingen door de Jordaan, de Rosse Buurt, fietstochten, steptochten, moorddiners, ludieke spelprogramma's, speurtochten, teambuilding activiteiten, speciale diners, dagprogramma's en avondarrangementen, vaartochten en walking dinners!

Bezoek onze site voor meer dan 130 verschillende uitjes in Amsterdam!


Selectie uit ons aanbod:

HAPPEN & STAPPEN
De Hap en Stap Tour is ideaal voor wie een (voor)avondprogramma zoekt in Amsterdam, want hij combineert lekker eten en wandelen door hartje Amsterdam.
Tijdens deze culinaire stadswandeling loopt u onder leiding van een professionele gids door de Jordaan en het Oude Centrum/de Rosse Buurt. Een beproefde route, die u zeker in de smaak zal vallen! Hij neemt u mee naar drie fantastische restaurants waar u gaat genieten van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Tussen de gangen door vertelt de gids leuke Amsterdamse verhalen en anekdotes.
De datum van dit uitje en het starttijdstip kunt u ook geheel zelf bepalen; wij adviseren altijd rond een uur of 5
of 6 te beginnen.

WALLENTOUR
Trek uw stoute schoenen aan en ga met ons op stap door de Rosse Buurt van Amsterdam, misschien wel het geheimzinnigste gedeelte van Amsterdam!

Met onze gidsen wandelt u op een ontspannen tempo langs schaarsgeklede dames en komt u langs de bekendste spots van het Amsterdamse Red Light District zoals de Bananenbar, de Oude Kerk, Casa Rosso, de roodste en smalste steeg van Amsterdam, Moulin Rouge, de Schreierstoren, de Bloedstraat, café the Old Sailor en Chinatown.
De tour bevat uiteraard een opfrisser… in een authentiek Amsterdam café, voor een borrel of een goeie kop koffie!

SCOOTER TOUR
Dit is wel een van de meest relaxte manieren om met ons de mooiste plekjes van Amsterdam aan te doen! Op onze comfortabele 25 km/pu scooters zweeft u door de Amsterdamse binnenstad! En, u hoeft niet bang te zijn om niet gezien te worden… want een helm is niet nodig!
Tijdens deze tour zullen onze vlotte gidsen leuke verhalen en anekdotes vertellen. U zult daarbij o.a. langs de Rosse Buurt, PC Hooftstraat, Vondelpark, de Jordaan, de grachtengordel en het Oude Centrum scooteren. U rolt werkelijk van de ene in de andere verrassing!
Uiteraard bevat deze tour ook een pauze in een Amsterdams café voor een welverdiende pitstop.

MOORDDINER

Nietsvermoedend gaat uw groep lekker zitten voor een ontspannen avond…
Even uit de dagelijkse sleur; gewoon gezellig en relaxed dineren met elkaar, niets geen poespas. Totdat het moment aanbreekt dat onze rechercheur het pand komt binnenvallen(!)
Er is een moord gepleegd en de dader bevindt zich onder uw genodigden! Het blijkt ook nog eens dat het lijk nog in het restaurant ligt. Dit had niemand verwacht!
Niemand de deur uit! Deze zaak zal vanavond nog moeten worden opgelost… de onderste steen zal bovenkomen!
Bij het onderzoek, dat in groepjes wordt verricht, wordt u geïnspireerd door een goed glas wijn en een heerlijk 3 gangen diner. De mogelijke daders worden voorzien van visuele kenmerken en mogelijke bewijsstukken voor de oplossing van deze moordzaak. Wie heeft deze moord gepleegd?
Het Moorddiner… culinair gevaarlijk!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten