Personeelsfeesten: Een geslaagd bedrijfsuitje ongeacht het weer! kom ribvaren!

Een geslaagd bedrijfsuitje ongeacht het weer! kom ribvaren! Prijs: € 40,00

Wilt u eens echt iets bijzonders?
Wilt u een evenement waarbij je de elementen van water, wind en snelheid echt voelt?
Wilt u een evenement waar iedereen na afloop nog dagen over loopt na te praten?
Wilt u een evenement waarbij het groepsgevoel in optima forma wordt gestimuleerd?

DAN,..... heeft u eigenlijk geen keuze en moet u bijna gaan RIB-varen!

'De nieuwste en populaire invulling voor alle bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen en familiedagen'

Het weer is nooit een spelbreker bij dit evenement. Bij mooi weer geniet iedereen van de zon en veelal het vlakke water waardoor snelheden van boven de 100 km/h haalbaar zijn. Bij slecht weer is het veelal wat ruiger en is de sensatiefactor hoger. Kortom dit nautische bedrijfsuitje is eigenlijk het enige bedrijfsuitje wat 'nooit' in het water kan vallen!

De prijs is gebaseerd op een RibXperience en vanaf 6 personen tot 20 personen. Boven de twintig personen hanteren wij een vaste staffel, welke wij u op aanvraag kunnen verstrekken.

Wilt u echt het groepsgevoel en de samenwerking stimuleren. Kies dan niet voor de RibXperience maar voor de RIB-Battle. In teamverband gaat u dan de strijd met elkaar aan door in een vastgestelde tijd zoveel mogelijk locaties op het water te vinden aan de hand van een tiental opdrachten en GPS apparatuur.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website http://www.ribx.nl maar ook kunt u een informatiepakket aanvragen via info@ribx.nl

Onze thuislocatie is gelegen op de Loosdrechtse Plassen, maar ons werkgebied is de gehele Benelux!

Tevens kunt u bij ons terecht voor de verhuur van sloepen (sloepverhuur) en is zelfs een combinatie van sloepvaren en RIBvaren een perfecte optie voor uw bedrijfsuitje, uw bedrijfsevent, uw bedrijfsfeest, uw bedrijfspresentatie, uw bedrijfsevenement, uw familiefeest, uw vrijgezellendag, uw vriendendag, uw vriendinnendag, uw kinderfeest en al wat niet meer u en ik kunnen bedenken ;)
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten