Personeelsfeesten: Afrikaanse drum workshops!!! Op de Djembe samen genieten.

Afrikaanse drum workshops!!! Op de Djembe samen genieten. Prijs: € 15,00

  • Wat leuk dat je ons, Drum 4 Fun benaderd voor een percussie workshop.
Allereerst wat meer over Afrikaanse percussie en wat we kunnen betekenen voor u.
Bij een Percussie workshop en ook de feesten staat samen plezier maken voorop!!! Drummen is een krachtige manier om mensen met elkaar te verbinden en ze in één ritme te krijgen. Men brengt de energie in de groep en krijgt deze terug, zo verhoogt de groepsenergie de energie weer van het individu, deze opbouw stimuleert enorm! Dat is de Afrikaanse Djembé workshop...het is de samenwerking tussen het individu en de groep. Daarom zou drummen wel eens de oudste wijze van teambuilding ter wereld kunnen zijn.

Graag willen wij u op de hoogte brengen van de mogelijkheid om Drum 4 Fun in te huren.
Al zeven jaar geven onze muziekkanten West-Afrikaanse percussie workshops en feesten door heel Nederland. Naast Djembe workshops kunnen wij ook een Afrikaanse dans workshop of live optreden organiseren.
Vaak is het fijn om naast het trommelen ook te dineren en te feesten.
Drum 4 Fun houd van feesten, hoe meer fun hoe beter. Wilt u met een intiem clubje een gezellige avond of met 150 man eten, trommelen, en dansen compleet met een DJ en optredens alles kan. Wij huren een zaal bij u in de buurt en maken een waar spektakel. Of u heeft met uw vereniging of bedrijf wat te vieren en wilt dat net even wat anders doen, alles kan.
Djembe workshops zijn onze specialiteit
; wij geven percussie workshops van ongeveer een uur aan groepen van 17 tot 170 personen. Wij maken gebruik van meerdere percussie instrumenten, met als hoofd instrument de 'Djembe'. Dit instrument is makkelijk te bespelen en is zeer opzwepend, het geeft dan ook grote voldoening om vol energie binnen 15 minuten samen een Afrikaans ritme spelen. De kracht van Drum 4 Fun zit hem in goede communicatie en heel veel Fun, behalve het duidelijk en snel aanleren van een ritme hebben onze instructeurs haarfijn door hoe ze van een groep een vrolijk samenwerkende band maken, waar naast het ritme vooral humor de boventoon voert.

Om een juiste prijs indicatie te geven heb ik iets meer informatie nodig.

  • Is het een bedrijfs aangelegenheid of privé? Op welke datum en hoe laat wilt u de workshop?. Heeft u zelf een ruimte waar getrommeld kan worden of moeten wij iets voor u huren bij u in de omgeving?. In welke stad wilt u de workshop hebben?Wat is uw adres? (Dan kan ik u een offerte toesturen en daar ook onze flyer bij doen)
Mocht u nog vragen hebben of bovenstaande vragen liever telefonisch overleggen dan kunt u ons tijdens kantoor uren bereiken op onderstaande nummer, of ons mail kan altijd.
Met vriendelijk groet,
Masjha Jaring
0229 75 89 39

Bekijk ook onze youtube channel om een indruk te krijgen van wie wij zijn en hoe een percussie workshop er uit ziet. Onze user naam is daar drum4funnl
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten