Personeelsfeesten: Bierfiets/Beerbike tour Amsterdam

Bierfiets/Beerbike tour Amsterdam Prijs: € 475,00

beerbike tour Amsterdam an amazing sightseeingtour with beer and pedals!

Bierfiets tour Amsterdam,

Al jaren een ervaring voor vele bezoekers in Amsterdam.
vast opstapplaats nabij het centraal station.


zie onze site www.beerbike.co.uk


Ontdek het verrassende Amsterdam op een bierfiets met een chauffeur a' BOB on tour!

Fietsen met ca. 10 - 18 personen langs grachtengordels, woonboten en het vele water maakt dit een unieke belevenis onder het genot van een biertje.

De chauffeur die de bierfiets bestuurt is onze garantie dat het veilig en verantwoord bierfietsen is met al het verkeer en de overige weggebruikers om je heen.

De route in Amsterdam is nabij het Centraal station(CS) aan de voorzijde van de Kamer van Koophandel, richting de Singel, Bloemenmarkt, Vijzelstraat, Vondelpark om verderop via een gracht weer terug te rijden naar het Centraal Station. soms wijken wij iets af van de route , dit in samenspraak met
de huurders.

In Amsterdam vertrekt er op zaterdag vanaf 10.00 tot 24.00 uur elke twee uur een bierfiets tour. De kosten zijn € 475,- voor twee uur. Dit is inclusief chauffeur, 30 l bier, verzekering en radio/CD.

leuk om te doen!
De partyfiets kan op aanvraag ook in andere plaatsen in Nederland rijden in de provincies Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Friesland. Tarief € 350,- excl. transportkosten a € 1,25 per km, gerekend vanaf Benningbroek (nh).
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten