Personeelsfeesten: Personeelsdag/Bedrijfsuitje op het circuit van Zandvoort

Personeelsdag/Bedrijfsuitje op het circuit van Zandvoort Prijs: N.o.t.k.

Personeelsfeest of Bedrijfsuitje op het circuit van Zandvoort


Wilt u een keer op een sportieve manier een bedrijfsuitje of personeelsfeest georganiseerd hebben of een dag met een groepje vrienden dan kan dat bij ons.
Wij bieden u een programma aan volledig aangepast aan uw wensen.

Bij voorbeeld:

Een ochtend op het circuit waar u vrij toegang heeft tot alle faciliteiten zoals het paddock,de pitstraat en duingebied op het circuit van Zandvoort.
U wordt ontvangen op het parkeerterrein en daar krijgt u een rondleiding van waar u zoal naar toe kunt gaan.Na overleg en indeling kunnen uw mensen meerijden,in een echte racewagen op snelheid over het circuit en dan ervaren hoe het is om met hoge snelheden over het circuit te gaan(Zandvoort 2.05.22),de bijrijder zit dan vanzelfsprekend ook in een kuipstoel met gordels en met helm op.
Uiteraard zullen wij ook voor het benodigde eten en drinken zorgen.

Mochten er dan mensen zijn die de smaak te pakken hebben gekregen en graag zelf achter het stuur van een racewagen willen stappen dan zijn hier ook mogelijkheden voor.


Andere mogelijkheden en tijden zijn in overleg mogelijk,ook is het mogelijk om een dag te organiseren op het circuit van Assen of Zolder in Belgie

Uiteraard krijgt u bij ons een BTW Factuur.

Voor verdere info neemt u gerust contact met ons op via: info@rmsholland.nl of telefonisch:06-13401874
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten