Personeelsfeesten: Boerengolf en Solexverhuur in Limburg

Boerengolf en Solexverhuur in Limburg Prijs: Zie omschrijving

Actief op de Boerderij

Boerengolf - Solexen - Tandemtocht - Boerenspellen

Op een toplocatie langs de Maas in Limburg, ligt Hoeve de Middelt. Een ideale uitvalsbasis voor een geslaagd groepsuitje met Boerengolf, Solexverhuur, Tandemtochten en Boerenspellen. Verder biedt Hoeve de Middelt een gevarieerd aanbod van arrangementen, met bijvoorbeeld de Pannenkoekenboot, kookstudio en een rondvaart over de Maas.

Op de binnenplaats van Hoeve de Middelt (anno 1823) ligt 't gezellige boerderijterras. In de authentieke Boerenschuur kunnen wij groepen tot 70 personen ontvangen.


Boerengolf
Tussen de grazende koeien én met uitzicht op de Maas, wordt Boerengolf gespeeld. Bij Boerengolf komt het aan op het echte teamgevoel, waarbij lol maken voorop staat. De boerengolfbaan bekijken? Ga dan naar het filmpje op www.boerengolf-limburg.nl.

Solexverhuur
Stap ook eens op een solex! Met échte oldtimer solexen wordt een werkelijk schitterende solextocht afgelegd langs de Maas en door de bossen. Tijdens de solextocht is er volop gelegenheid om een terrasje te pikken!

Tandemtocht
Een tandemtocht is een hilarische activiteit. Niet zómaar een fietstocht, maar een combinatie van samenwerking en gezelligheid. En dat alles in het mooie fietsgebied van Peel en Maas. Een tandemtocht samen met Boerengolf, voor een gezellig en betaalbaar dagje uit.

Boerenspellen
Boerenzeskamp met flaterprikken (…), kruiwagenrace, strobaalrollen en nog veel meer! Nadat alle deelnemers in een boerenoutfit zijn gestoken, kan het spel beginnen. Alles is geoorloofd in de strijd om de Klomp-Trofee. Een origineel uitje met een hoog "teambuilding" gehalte!

Boerderijterras en Boerencafé
Tussen de activiteiten door, is het gezellig toeven bij Hoeve de Middelt. Op het boerderijterras, in de Spellenschuur of in het Boerencafé met zalen geschikt voor 70 personen. Hoeve de Middelt is gemakkelijk bereikbaar vanaf de autosnelwegen (ligging tussen Venlo en Roermond) en beschikt over een ruime parkeerplaats (ook voor touringcars).

Arrangementen Hoeve de Middelt
Tandemtocht met Boerengolf
Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
Boerengolf
Boerenlunch
Tandemtocht
Boerderijterras (incl. 1 drankje)

Boerengolf met Pannenkoekenboot
Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
Boerengolf
Boerderijterras (incl. 1 drankje)
Pannenkoekenboot (buffet met soep / pannenkoeken / ijscoupe)

Boerendag
Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
Boerenspellen
Boerenlunch
Boerengolf of tandemtocht
Boerderijterras (incl. 2 drankjes)

Solextocht met Boerengolf of Boerenspellen
Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
Boerengolf of Boerenspellen
Boerenlunch
Solextocht
Boerderijterras (incl. 2 drankjes)


Het totaaloverzicht van de arrangementen vindt u op: www.boerengolf-limburg.nl.

Neem voor meer informatie voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag, contact met ons op. Hoeve de Middelt combineert actie met een perfecte locatie. Hopelijk hebben wij ons enthousiasme ook op u weten over te brengen en mogen wij u begroeten in Limburg.

Contactinfo:

Hoeve de Middelt

Ondersteweg 8
5995 PS Kessel
T: (077) 477 1247

info@boerengolf-limburg.nl

www.boerengolf-limburg.nl



http://www.boerengolf-limburg.nl
Kijk voor meer informatie op: www.boerengolf-limburg.nl

Suzan en Gerrie Mertens
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten