Personeelsfeesten: te huur:Prachtige tot groepsaccommodatie verbouwde boerderij

Aangeboden: te huur:Prachtige tot groepsaccommodatie verbouwde boerderij Prijs: € 1.395,00

Let op : voor prijzen 2010 kijk op onze site !!

Net over de grens bij Hardenberg (15 autominuten ) in het landelijk en bosrijk gelegen Duitse Wilsum ligt deze, tot groepsaccommodatie verbouwde, fraaie boerderij onder de naam "de Poort van Wilsum " Deze voormalige Gaststatte ligt op een steenworp afstand van Uelsen en Nordhorn waar volop vertier en winkels aanwezig zijn.

De accommodatie is geschikt voor max 35 personen ( het plaatsen van extra bedden behoort tot de mogelijkheden ) en voorzien van alle gemakken. Zeer geschikt voor een weekendje of (mid)week weg met de familie, vrienden of een vereniging. Voorzien van een heuse bar met cafe-gedeelte. Rondom de boerderij ligt een ruime tuin met een volleybalveldje en diverse speeltoestellen. Ook is een gedeeltelijk overdekt terras met pick-nick tafels, barbeque en tuinmeubilair aanwezig. Kortom alles binnen handbereik voor een heerlijk weekendje of (mid) weekje ertussen uit.

Voor info : 06-22127653 /0529-401519


Het pand is voorzien van een ruime woonkamer ( 10 x 7 ) met TV en DVD speler, van waaruit u het bargedeelte
kunt bereiken. De bar heeft rondom 15 barkrukken en een cafegedeelte van 4 x 9 mtr.
Tevens is er een poolbiljart en voetbaltafel aanwezig !

De beide vertrekken zijn open met elkaar verbonden. In het voorhuis bevinden zich 2 tweepersoons slaapkamers,een badkamer met douche en toilet, het achterhuis is voorzien van 6 slaapkamers alsmede een dames- en herentoiletgroep, een ruime badkamer voorzien van 5 douches en een ruime van alle gemakken voorziene keuken.


trefwoorden : hardenberg, wilsum, duitsland, weekje weg, midweek, week, kampeerboerderij, groepen, voetbalelftal, goepsuitje, scouting, familietreffen, 35 pers., groepsboerderij, boerderij, groepsonderkomen
trefwoorden: , groepsuitjes, weekendje weg,kampeerboerderij,groepsaccommodatie, sportverenigingen,
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Personeelsfeesten