Aangeboden: Kookworkshops! sinds 1984 Lid Euro Toques Prijs: 33,50 Samen koken is één van de allerleukste sociale bezigheden. Bij restaurant & kookstudio's de Peppelen te Schaijk Brabant is door 25 jaar ervaring met workshops onderstaande mogelijkheden ontstaan. Het zijn programma's die een sterk "teambuildend" karakter hebben en waar je met zijn allen werkt aan je maaltijd. Zo hebben wij bijvoorbeeld: Maashorst (regionaal) koken We koken een menu met seizoensproducten bij ons uit de buurt. Ecologische groentes uit Reek en Berghem, Varkensvlees van de Maashorst, goed gekweekte zalm, desserts van Hollandse melkproducten en fruit 3 gangen 33,50 5 gangen 46,00 4 gangen 40,50 6 gangen 52,00 Vanaf 8 personen Als u met minder mensen bent kunt u dit programma toch boeken u betaald dan de prijs p.p. plus per 2 ontbrekende personen een toeslag in de begeleidingskosten van 35,= Vegetarisch koken Net als bij het regionaal koken gebruiken we producten uit de buurt en maken bijvoorbeeld een prachtige terrine van groentes, een zeer geconcentreerde groentebouillon en fantasierijke groentetaart. Prijzen als bij regionaal koken. Asperges workshop Dit voorjaarsgoud, de koninginnen onder de groentes nodigen ons uit tot de lekkerste kookinspiraties. Vier oneindig lekkere gerechten met en van asperges gemaakt met onder andere biologisch varkensvlees van de Maashorst, vis en zomergroenten, Aspergesalade, Aspergesoep, Asperge gebakken, Asperge gekookt, Aspergebavarois. Asperge op veel verrassende manieren. 5-gangen workshop. Duur ca 5 uur (incl. eten). 47,50 p.p. Alleen te boeken in de Aspergeperiode 7-04 t/m 23-06. Tapas, da´s lekkere hapjes Van olijf, gedroogde tomaat, lever, groentes, garnalen, vis, pasta, brood, ei, rauwe ham. Daar moet bij gedronken worden bijvoorbeeld Sangria die we ook zelf kunnen maken 3,75 p.p. vanaf 10 personen Maar dat hoeft niet want een pilsje van de tap of één van onze vers geperste sappen en een glaasje wijn is ook lekker. Dit is bij uitstek geschikt als alternatief voor het avondje café, 4 uur incl. eet-drinktijd. Dan gaat de keuken dicht, maar de bar natuurlijk niet. Acht tapas, dan paëlla en een afsluitende zoete tapas 41,50 vanaf 10 personen. Italiaans koken We maken zelf paste en olijvenbrood en bijvoorbeeld Insalata di Bruxelles con mela petto di pollo e aceto di Balsamico, Picata Milanese, Zuppa Inglesa. 3 gangen 38,25 5 gangen 49,00 4 gangen 45,50 6 gangen 56,50 Vanaf 8 personen. De nieuwe Hollandse Keuken Culinaire hoogstandjes, met oer-Hollandse producten zoals rode biet, schorseneer, kropsla, aardappel, kreeft, lam van de Maashorst, Schaijks rundvlees, luxe vis als tarbot, zeeduivel, maar wel die ingrediënten die op dat moment op hun best zijn. Dit wordt lustig gecombineerd met on-Hollandse zaken zoals truffel, kaviaar of ganzenlever. 3 gangen 49,50 5 gangen 69,50 4 gangen 59,50 6 gangen 79,50 Vanaf 8 personen High tea We maken 3 soorten spreads om en verschillende soorten sandwiches lekker mee te maken, 2 soorten muffins met cream en onweerstaanbare taartjes 29,00 inclusief theetijd 3,5 uur vanaf 10 personen, alleen overdag Surinaams koken Suriname, een smeltkroes van culturen, maakt een zeer gevarieerde keuken; Amuse van gefrituurd ei met chili Soto met allerlei ingrediënten op tafel als gefrituurde uitjes kip,ketjapsaus , taugé etc..Hiermee maak je je eigen soep het lekkerst Buffet met: Lamscurry, hete kip, roti, saté, makreel in ketjapsaus, sajoer lodeh. een groentegerecht met kokos, rijst Tropische versfruitsalade met een verrassend dessert van het huis 39,50. Vanaf10 personen Japans koken Sushi, sashimi, dashi, tempura, wasabi, nori, nobu, tofu, ginger, rijstazijn, sesamolie, groene thee, saké De Japanse keuken is op de eerste plaats een gezonde keuken en deugt alleen als je eerste klas spullen gebruikt. Ingrediënten voor dit menu zijn Schaijkse beef, tarbot, scampi's, tonijn etc. alles extreem vers 57,50 5 gangen. Vanaf 8 personen. Barbecue workshop, voor alle mannen die het altijd doen, voor alle vrouwen die er niks van kunnen, maar vooral voor iedereen die leuke tips en technieken willen leren. Hoe braad je een groot stuk vlees, Lekker mals ligt dit aan de slager of jezelf. Lekkere sausjes, salades, vis en vegetarische gerechten en de juiste marinade. Daarna moeten we natuurlijk het geleerde in de praktijk brengen. 47,50 vanaf 10 personen 4,5 uur incl. barbecue tijd. Picknick Salades, vers gebakken brood, hartige taart, vis en vlees gerechtjes, groentesalade en als afsluiter heerlijke toetjes zoals bavarois van roodfruit, pruimentaart en vruchten op wijn. Eerst werken we met z'n allen hard om een mand vol met dit lekkers te maken 28,50 2 uur. Daarna heerlijk ergens genieten van uw maaltijd. Vanaf 10 personen alleen overdag. Kreeft We maken een 4- gangen menu van kreeft, de geheimen van de ultieme bisque, kreeft in de oven, hoe kook je hem zodat het lekker sappig blijft , sauzen en passende dressing komen aan de orde. Hierna gaan we aan tafel om al het lekkers op te eten. 55,00 Vanaf 8 personen. Hert van de Edelfarm In het plaatsje Zeeland staat een echte hertenfarm. Hier komt mooi warm van structuur en gezond mager vlees vandaan. De herten hebben in hun roedels lekker veel ruimte er wordt diervriendelijk gewerkt. U krijgt hier een rondleiding met hertenkroket. In de keuken maken we een tartaartje van hert, carpaccio met olijven tapenade en rode wijndressing, Surinaamse hertencurry met broodstengel , hertebiefstukjes met paddestoelencrustie , toetje van noten en kastanjes want dat vinden hertjes ook lekker. In overleg is het menu aan te passen. 7 uur inclusief rondleiding vanaf 10 personen 55,00. Exclusief rondleiding 47,50. Desgewenst kunt u een drankarrangement afsluiten voor tijdens de workshop en het diner, met als afsluiting koffie/thee met bonbon na het diner. Bij elkaar 4,5 uur. Vanaf 17,50 p.p. Het adres voor eerlijk heerlijk eten. Sinds 1984 op de Maashorst, waar het Brabantse leven nog puur is. Schutsboomstraat 43, 5374 CB Schaijk. Tel. 0486-463548. 's avonds en weekends 06-105 140 46. Open woensdag tot en met maandag vanaf 10.00 uur voor lunch, hightea of diner. Dinsdag voor groepsreserveringen. (Behalve op dinsdag) kunt u altijd bij ons binnen lopen om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden door te nemen! Zie ook onze agenda voor kookworkshops op inschrijving pp.
|
meer info |
Personeelsfeesten: Kookworkshops! sinds 1984 Lid Euro Toques
Labels:
bedrijfsfeest,
bedrijfsuitje,
evenement organiseren
Geen opmerkingen:
Een reactie posten